Kapcsolat

Péter Láncfűrész Kft.
3915 Tarcal
Fő utca 25.
Írjon nekünk
info@peterlancfuresz.hu

Kezdőlap » KERTI - ERDÉSZETI GÉPEK (Új) » Láncfűrész » Láncfűrész benzinmotoros » Ruris RM280 felsőmarkolatos láncfűrész 28,5ccm 1,5Le Walbro karbis


        

Ruris RM280 felsőmarkolatos láncfűrész 28,5ccm 1,5Le Walbro karbis

 

Új termék

Cikkszám: RU280RM2022
Megszerezhető pontok: 4250 pont
Ár (nettó) : 66 921 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
84 990 Ft
Termékfigyelő:
Termékfigyelő

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Termék leírás

Az 1,5 LE motorteljesítményű és 3,26 kg tömegű RURIS RM280 láncfűrész könnyű és hatékony, ideális azok számára, akik könnyen indítható és kezelhető láncfűrészt keresnek.

  • jellemzők

A professzionális Oregon sínnel és Walbro karburátorral felszerelt RURIS RM280 láncfűrész a megnövelt hatékonyság és az optimális ergonómia ideális kombinációját biztosítja, így minden kihívást egyszerű feladattá alakít.

  • Különféle munkákhoz használható

A RURIS RM280 láncfűrésszel a háztartási feladatok széles skálája végezhető el, felhasználható gyümölcstermesztésre, tűzifa vágására, fák koronája vágására, szépítésére, karbantartására, cserjék eltávolítására, ritkítására, eltávolítására. korhadt fa, törzsek és a hajtások ágai, valamint egyes faszerkezetek készítéséhez.

  • Könnyen kezelhető

Még akkor is, ha Ön profi, vagy háztartási tevékenységre használja a RURIS RM280 láncfűrészt, ideális az egyszerű munkákhoz, mivel könnyen kezelhető.

  • Alacsony súly

Az alacsony, mindössze 3,26 kg-os súlynak köszönhetően a RURIS RM280 láncfűrész segítségével a favágás kényelmessé válik, és hosszabb időn keresztül is elvégezhető. A RURIS RM280 láncfűrész azoknak is megfelelő, akik könnyen indítható és használható gépet keresnek. Könnyű súlyának köszönhetően egész nap használható.

  • Üzemanyag fogyasztás

A RURIS RM280 láncfűrész úgy van felszerelve, hogy megfelelő szintet biztosítson a környezet számára. Az alacsony üzemanyag-fogyasztás a láncfűrész azon képességének köszönhető, hogy gyors fordulatszámra képes, amelyhez hozzáadódik a vezetősín és a nagy teljesítményű RURIS 3/8 1,3 PM lánc.

  • Könnyen indítható

A RURIS RM280 láncfűrész egyszerűen beindítható a zsinór egyszerű meghúzásával, ha a motort előzőleg használja.

Népszerű termékek

Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

ZjMyY2Y2ZG
Termékfigyelő
Watch DOG


Tájékoztatást kérek e-mailben az alábbi esemény(ek


       Ha a termék ára ez alá csökken: Ft

        Ha a termék elérhetővé válik készleten


E-mail címem: