Kapcsolat

Péter Láncfűrész Kft.
3915 Tarcal
Fő utca 25.
Írjon nekünk
info@peterlancfuresz.hu

Kezdőlap » KERTI - ERDÉSZETI GÉPEK (Új) » Akkumulátoros gépek » Echo aksis gépek 50V » ECHO LBP-50-250 akkumulátor 50V 5Ah - új típus


        

ECHO LBP-50-250 akkumulátor 50V 5Ah - új típus

 

Új termék

Cikkszám: LBP-50-250
Megszerezhető pontok: 6000 pont
Ár (nettó) : 94 480 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
119 990 Ft
Termékfigyelő:
Termékfigyelő

Termék leírás

5,0 Ah 56 eFORCE akkumulátor.

LBP-50-250
Az új 56 eFORCE akkumulátor a legújabb lítium-ion technológiát alkalmazza, hogy több energiát, több sokoldalúságot és hosszabb üzemidőt biztosítson. Ez azt jelenti, hogy megkapja a szükséges teljesítményt, bármilyen nehéz is a munka. Az 5,0 Ah-s akkumulátor a DCS-2500T kivételével minden professzionális szerszámmal kompatibilis. Az akkumulátor csaknem duplája a 2,5 Ah-s verzió üzemidejének, így nagyobb munkákra is alkalmas. A fejlett lítium-ion technológia azt jelenti, hogy teljes teljesítményt kap, amíg az akkumulátor teljesen le nem merül.
Több energia.

Több energia.

Az 56 eFORCE akkumulátor kulcsfontosságú fejlesztéseket tartalmaz a korábbi 50 V-os akkumulátorokhoz képest; a nagyobb kapacitású cellák hosszabb üzemidőt, a robusztusabb burkolat jobb védelmet és tartósságot jelent, a fejlett technológia pedig optimális energiát biztosít az adott feladattól függően.

Szakemberek számára készült

Szakemberek számára készült

Az LBP-50-250 gyorstöltés hosszú üzemidővel, miközben kivételes energiát biztosít a szerszámok számára. Töltés 0-80%-ról akár 30 perc alatt.

Fejlett technológia.

Fejlett technológia.

Az akkumulátorcellák másodlagos védőburkolattal rendelkeznek, amely további védelmet nyújt az ütésekkel szemben. Ütés esetén  a  szerkezeti integritás és a cellák közötti mechanikai ?kötések? levesznek minden terhelést a ponthegesztő csatlakozásokról.

Termék leírás.

Névleges feszültség 50.4
Akkumulátor-kapacitás 226
elemtípus Lítium-ion
Száraz tömeg (kg) 1.8

Népszerű termékek

Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

NmE2NW
Termékfigyelő
Watch DOG


Tájékoztatást kérek e-mailben az alábbi esemény(ek


       Ha a termék ára ez alá csökken: Ft

        Ha a termék elérhetővé válik készleten


E-mail címem: