Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.

Kapcsolat

Péter Láncfűrész Kft.
3915 Tarcal
Fő utca 25.
Írjon nekünk
info@peterlancfuresz.hu

» Adatkezelési Tájékoztató

Adatvédelemi tájékoztató

A személyes adatok feldolgozásának alapja az érintett hozzájárulása a kereskedelmi üzenetek küldéséhez, valamint online kereskedő közvetlen marketing céljából végzett tevékenységéhez.

 

A személyes adatok védelme

 

  1. AZ ADATKEZELŐ AZONOSÍTÁSA ÉS KAPCSOLATI ADATAI

  • 1. Az Ön személyes adatainak kezelője a Péter Láncfűrész Kft. (a továbbiakban csak „adatkezelő”),

székhelye: 3744 Múcsony, Kossuth Lajos út 42.

cégjegyzékszáma:05-09-028088.

  • 2. Az adatkezelő elérhetőségei: Kézbesítési/Levelezési cím:

Péter Láncfűrész Kft. 3915 Tarcal, Fő utca 25.

E-mail cím: info@peterlancfuresz.hu

Telefonszám:+36-30/256-6678

  • 3. Az adatkezelő nem nevezett ki adatvédelmi tisztviselőt.


  1. A SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSÁNAK JOGALAPJA

  • 1. Az Ön személyes adatai feldolgozásának jogalapja az Ön hozzájárulása, amelyet ezúton adott az adatkezelő számára, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló Európai Parlamenti és Tanácsi (EU) 2016/679 rendelet (általános adatvédelmi rendelet) 6.cikke /1/ bekezdésének a) pontja értelmében (a továbbiakban: „Rendelet”).


  1. A SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSÁNAK CÉLJA

  • 1. A személyes adatok feldolgozásának célja a vásárlások, megrendelések lebonyolítása, vélemények gyűjtése, hírlevelek küldése, reklám tevékenység, üzleti kommunikáció, valamint az adminisztrátor részéről az Ön személyére irányuló egyéb marketing tevékenységek végzése.


  • 2. Az adatkezelő részéről nem kerül sor automatikus egyéni döntéshozatalra a rendelet 22. cikke értelmében.

 

  • 3.

Cookie-k (sütik) használata

Ezen a honlapon ún. cookie-kat (magyarul sütiket) használunk. Ezek rövid szöüvegfájlok, amelyeket a böngésződ a gépedre tölt le, hogy javítsuk a felhasználói élményt. Általában a cookie-k a felhasználók által megjelölt preferenciák és információk eltárolására szolgálnak, mint pl. a kosár egy webáruházban, és név nélkül szolgáltatnak adatokat harmadik fél részére, mint pl. Google Analytics. A cookie-k a felhasználói élményedet segítik. Ennek ellenére ha úgy döntesz, kikapcsolhatod a cookie-k engedélyezését ezen a honlapon vagy más honlapokon. Ennek a leghatékonyabb módja, ha a böngésződön belül állítod be, aminek a módját a böngésződ Súgó részében találod.

 


  1. A SZEMÉLYES ADATOK TÁROLÁSÁNAK IDŐTARTAMA, MÓDJA

 

  • 1. Az adatkezelő a személyes adatait 3 évig tárolja, illetve maximum addig, amíg Ön vissza nem vonja a személyes adatai feldolgozásához adott hozzájárulását (az e célból történő feldolgozáshoz).
  • 2. Adatkezelés módja:

Kezelt adatok: Név, email cím, meglátogatott aloldalak, IP cím., lakcím


  1. A SZEMÉLYES ADATOK TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEZETTJEI

 

  • 1. Személyes adatainak további kedvezményezettjei a :

- Bohemiasoft s.r.o. cég (a szerver kezelője), az Unihost s.r.o. cég (a szerver kezelője) és a Casablanca INT cég (az adatközpont üzemeltetője), valamint  -- Magyar Posta Zrt. csomagszállításért felelős.

- GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztika Kft. csomagszállításért felelős

- Online Comparison Shopping Kft. az Árukereső.hu üzemeltetőjeként, vélemények gyűjtése a webáruházunkról. Statisztikák készítése.

- Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.   IP címek alapján dolgozik, későbbi remarketing célokra.

- Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA, Telefon: +1 650-543-4800. szintén IP cím alapján,kategorizál és marketinget végez.

- ActiveCampaign, 1 N Dearborn, 5th Floor, Chicago, IL 60601, USA. Telefon: +1 773 904-0945., hírlevelek küldése.

 

 

 

 

 

  1. AZ ÉRINTETTEK JOGAI

 

  • 1. A rendeletben meghatározott feltételek szerint Ön jogosult:
    - az adatkezelőtől hozzáférést kérni személyes adataihoz
    - személyes adatainak helyesbítésére
    - kifogást emelni személyes adatainak feldolgozása ellen
    - személyes adatait áthordozni

 

  • 2. Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatóságnál lehet élni:

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatóság

Székhely: 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.

Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

Telefon: +36 (1) 391-1400

Fax: +36 (1) 391-1410

Honlap: http://naih.hu

  • 3. Joga van bármikor visszavonni hozzájárulását, amelyet személyes adatai feldolgozásához adott az adatkezelőnek. Ez azonban nem érinti személyes adatai feldolgozásának jogszerűségét a hozzájárulás visszavonása előtt. Személyes adatai feldolgozásához adott hozzájárulását az info@peterlancfuresz.hu e-mail címen vonhatja vissza.
  • 4. Ha úgy ítéli meg, hogy személyes adatainak feldolgozása ellentmondott vagy ellentmond a rendeletben foglaltaknak, jogában áll többek között panaszt tenni a felügyeleti hatóságnál.

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatóság

Székhely: 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.

Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

Telefon: +36 (1) 391-1400

Fax: +36 (1) 391-1410

Honlap: http://naih.hu

 

  • 5. Ön nem köteles átadni személyes adatait. Személyes adatainak átadása nem törvényben vagy szerződésben foglalt követelmény, és nem olyan követelmény, amely szerződés megkötéséhez szükséges.

NAIH szám: NAIH-87611/2015

E feltételek : 2017.01.01-én lépnek hatályba.

YzY0NjZ