Kapcsolat

Péter Láncfűrész Kft.
3915 Tarcal
Fő utca 25.
Írjon nekünk
info@peterlancfuresz.hu

Rólunk

 Üdvözöllek! Már vártunk!

 Szabados Péter vagyok a webáruház értékesítési vezetője. Örülök, hogy megtaláltál minket. 

  A "Péter Láncfűrész webáruház" nem egy hagyományos üzlet vagy bolt. Pár éves tapasztalat megszerzését  követően 2015-ben egy ötlettel indultunk. Célunk a hazai láncfűrészek és fűkaszák, minél szélesebb körű  alkatrészellátása online felületen keresztül. Később ez folyamatosan kibővült a gépértékesítéssel is. Jelenleg a  magyarországi piac egyik legszélesebb termékkörű kiskereskedelmi webáruháza vagyunk a kertigép alkatrész  üzletágat tekintve. Gépértékesítésben is kiemelt szerepet töltünk be, nevünk jó visszhangot kap szakmai körökben.

 Ügyfélszolgálatunk hétköznapokon a kapcsolati űrlapunkon keresztül vagy emailben munkaidőben (hétköznapokon 8.00-17.00 között) elérhető. Kérjük, hogy elsősorban ilyen módon írásban keress minket. Így a munkafolyamatink is precízen tudjuk végezni és a kérdések is megválaszolásra kerülnek. Amennyiben személyesen szeretnél tanácsot kérni, azt a Tarcali átvételi pontunkon hétköznapokon 12.00-17.00 között teheted meg.

Termékkínálatunk egyedülálló: - magas minőségű termékek profiknak

                           - kedvezőbb árú termékek hobbi felhasználóknak

- egy azonos terméktípusra akár 2-3 minőségszint is elérhető

 Értékesített márkáink: Echo, Hecht, Riwall, Ruris, Kasei, Greenworks, Sugi-Hara, Oregon, Cannon, Farmertec, Hyway, Red Mountain, Portland, Green Power, Solo, Nikkari, Protos Integral, Pfanner, Carlton, Briggs, Zhongshen, Rato, Agrimotor, ArtSteel, Bellota, Muta, Tecomec, AIP, Meteor, Zama, Walbro, Tillotson, Ital, Loncin, Vallorbe

Hiszünk a folyamatos fejlődésben és a magas minőségű ügyfélkiszolgálásban.

 A szaktudásunkat több csatornán keresztül is átadjuk az érdeklődők számára. Videóink áttanulmányozásával sok hibát Ön is kijavíthat sajátkezűleg, ezzel megspórolva a magas szervízköltséget.

Tekintsd meg további oldalainkat is:              

Üdvözlettel: 
Szabados Péter
Értékesítési vezető

 

Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

MmUzOTcz