Kapcsolat

Péter Láncfűrész Kft.
3915 Tarcal
Fő utca 25.
Írjon nekünk
info@peterlancfuresz.hu

» MÉDIA MEGJELENÉSÜNK
SugiHara, STIHL, Husqvarna, Hecht és egyéb gépek, alkatrészek – Bemutatkozik a Péter Láncfűrész Kft.

peter_lancfuresz_cl_kicsiPéter Láncfűrész Kft. egy 2015-ben alakult családi vállalkozás. Célunk egy Magyarországon egyedülálló termékkínálattal rendelkező webáruház létrehozása, valamint az, hogy a magas minőségi igényű és a kedvező ár-érték arányú termékeket kereső ügyfelek egyaránt megtalálják azt az alkatrészt vagy gépet, amit keresnek. Ennek érdekében több árkategóriában, minőségben is kínálunk azonos típusú termékeket többféle gyártótól. 

Büszkék vagyunk a japán SugiHara cég világhírű acél vezetőlemezeire, az olasz Meteor hengerszettekre, az AIP dugattyúkra, valamint a japán Nikkariés Maruyama cégek profi fűkaszáira. Mindemellett kiemelt kapcsolatot ápolunk a Hecht Hungary Kft.-vel, melynek köszönhetően széles körben kínálunk kerti-, és erdészeti gépeket otthoni felhasználásra. Sikerült beszereznünk eredeti ZamaWalboTillotson karburátorokat és membránkészleteket, a nyár folyamán ezek is bekerülnek a termékkínálatba.

Kiemelt figyelmet fordítunk a rotációskapák és fűnyírók alkatrészellátására, ezért árukészletünkben megtalálhatóak a Mitsubishi japán gyártású ékszíjai, valamint Honda és Briggs márkájú, utángyártott alkatrészek is. A már megfáradt gépek motorjai helyére Zongshen komplett motorokat javaslunk. A Stihl és a Husqvarna már gyártásból kimaradó alkatrészei megtalálhatók termékkínálatunkban a veterán motorfűrészektől egészen a 2000-es évek elejének típusaiig. Ezek új, utángyártott és bontott alkatrészek.

Annak érdekében, hogy segítsük ügyfeleinket a megvásárolt alkatrészek helyes beszerelésében, hasznos oktató videókat készítünk YouTube csatornánkra. Javítási tanácsok, termékbemutatók és tesztek találhatóak meg ezek között. Más hasonló érdeklődésű YouTube csatornákat vagy társaságokat is támogatunk, kiemelve a Fűrész Mánia csapatot. Ők mindig érdekes, figyelemfelkeltő videókat készítenek az érdeklődők számára.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, tekintsd meg honlapunkat, ahol további információkhoz juthatsz: www.peterlancfuresz.hu

Üdvözlettel:
Szabados Péter 
értékesítési vezető

Erdő-Mező III. Veterán Motorfűrész Kiállítás és Találkozó

Nyereményjátékkal, veterán fűrészekkel és sok mással vár az Erdő-Mező az innoLignum Sopron kiállításon

https://erdo-mezo.hu/2016/09/08/nyeremenyjatekkal-veteran-fureszekkel-es-sok-massal-var-az-erdo-mezo-az-innolignum-sopron-kiallitason/

Szeptember 8. és 10. között várja a látogatókat az idei innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár és Rendezvénysorozat a Novomatic Aréna területén. A szakmai programon az Erdő-Mező Online és az Erdeiprogramok.hu területét idén is érdemes felkeresni az Aréna A20-as standján! Több 10 éves fűrészek, STIHL nyereményjáték, erdei kvíz és rajzfal gyermekeknek, szakkönyvek, vadgazdálkodási tanácsadás, stb…. Várjunk mindenkit az A20-as standon!

Kiemelt látványosságunk idén is a Erdő-Mező Veterán Motorfűrész Kiállítás és Találkozó, amelyen az 1950-es években Magyarországon gyártott kétemberes fűrész mellett láthatnak az érdeklődők katinai célokra használt, zöld színű Druzsba, de egy különleges, aligátorfogas amerikai gépet is. A kiállítottak közül nem maradhatott ki az ikonikus, 40 éves, 12 kilogrammos, 6 lóerős STIHL Contra sem, de szinte minden gyártótól bemutatkozik legalább egy motorfűrész – összesen mintegy 60 darab. Ráadásul a zárónapon, szombaton 13:00-tól az ifjúsági világbajnok sportfavágó, Bakó Norbert jelenlétében be is indítunk néhány gépet, köztük a nagyjából 60 éves, két emberes motorfűrészt is.

 

A III. Erdő-Mező Veterán Motorfűrész Kiállítás és Találkozó kiemelt támogatója az Andreas STIHL Kft., támogatója a Péter Láncfűrész Kft. A kiállított gépeket Bojtos János (Fűrész Mánia) valamint Tóth Józsefgyűjtő, és a STIHL magyarországi képviselete biztosította számunkra. Köszönjük nekik!

Amennyiben bármelyik programunkkal kapcsolatban kérdése van, keresse kollégáinkat a standon!

Erdő-Mező és Erdeiprogramok.hu az innoLignum Sopron kiállításon:

- III. Erdő-Mező Veterán Motorfűrész Kiállítás és Találkozó
– Veterán motorfűrész gépbemutató (szombat, 13:00)
– STIHL nyereményjáték (Fődíj: STIHL MS motorfűrész)
– Erdő-Mező Magazin legfrissebb lapszáma
– Erdészeti és faipari szakkönyvek, erdei mesekönyvek
– Vadgazdálkodási szaktanácsadás (Szaktanácsadó: Hajdu Márk vadgazda mérnök)
– Erdei kvíz gyerekeknek (Fődíj: könyvcsomag gyerekeknek)
– Készíts erdei rajzot cukorkáért standunk elejére
– Erdészeti és vadászati videók vetítése folyamatosan
– Találkozz Bakó Norbival, a magyar STIHL Timbersports válogatott ifjúsági világbajnok favágójával szombaton az Erdő-Mező standján!

Szeretettel várunk mindenkit az Erdő-Mező és az Erdeiprogramok.hu közös standján! Aréna, A20

A programok kiemelt támogatója:

Andreas STIHL Kft.


 A programok támogatója:

PÉTER LÁNCFŰRÉSZ Kft.


 

Képek a kiállítási területünkről a megnyitó előtt:

 

 (Erdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

 

 

Zempléni Piac 2016. Február 24.

 

 


 

 


Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

MzEyOWM1ZW