Kapcsolat

Péter Láncfűrész Kft.
3915 Tarcal
Fő utca 25.
Írjon nekünk
info@peterlancfuresz.hu

» Elállási nyilatkozat
 

Elállási nyilatkozat

(csak a szerződéstől való elállási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

Címzett: Péter Láncfűrész Kft.

Postacím: 3915 Tarcal, Fő utca 25.

E-mail: info@peterlancfuresz.hu

 

Alulírott ………………………………………………………………… kijelentem, hogy gyakorlom elállási jogomat az alábbi termék/ek adásvételére irányuló szerződés tekintetében, valamint tudomásul veszem, hogy a visszaküldés költsége engem terhel.

Termék megnevezése:

 

Termék átvételének időpontja:

 

A fogyasztó neve:

 

A fogyasztó címe:

 

 

Visszafizetési mód megadása

Amennyiben visszafizetésre kerül sor, azt banki átutalásos fizetési móddal szeretnénk megtenni. Amennyiben ehhez hozzájárul, kérjük az alábbi nyilatkozat bejelölését és a mezők kitöltésével a banki adatok megadását.

   Hozzájárulok, hogy a vételár visszautalása bankszámlaszámra történjen: 

 

Bankszámlaszám:

 

Bankszámlaszám tulajdonos neve:

 

 

Megrendelés beazonosítás (nem kötelező)

 

Rendelésem száma vagy számla sorszáma:

(Emailben megtalálható vagy csomagcímkén az információknál a számla sorszám 2020-00xxxx alakban, rendelés szám 5 jegyű az utcanév alatt)

 

 

Visszaküldés okának leírása (nem kötelező)

Kérem írja le a visszaküldés okát.

 

 

 

Dátum: ______________________             fogyasztó aláírása ________________________________

 

 

 

 

Leggyakoribb kérdések

 

A számlámat hogyan kapom meg?

A megrendelésed teljesítéséhez tartozó számlát emailben küldtük el a számodra. Amennyiben nem találod email fiókodban, kérem jelezd az info@peterlancfuresz.hu címen. Bizonyos email szolgáltatók, vagy hibásan megadott emailcímek esetén előfordulhat, hogy nem érkezik meg elsőre.

Ha hiányzik valami a csomagból, azt hogyan kapom meg?

Szoktunk-e hibázni? Sajnos néha igen. Ha valamit nem találsz a csomagodban, vagy nem tartod megfelelőnek, először is nyugodj meg és írj egy üzenetet az info@peterlancfuresz.hu email címünkre. Természetesen elküldjük a hiányzó alkatrészt vagy cseréljük a nem megfelelőt. Nekünk is érdekünk, hogy pozitív érzésed legyen a vásárlást követően.

 

További információk a weboldalunkon vagy a visszaigazoló email csatolmányában lévő Fogyasztóvédelmi tájékoztatóban megtalálhatók, ebből részletek:

Termék megrendelés esetén Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a

szerződéstől. Ön elállási nyilatkozatát bármilyen módon bejelentheti, akár szóban akár írásban. Ha Ön elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni vagy bejelenteni az alábbi elérhetőségek egyikére:

 

Péter Láncfűrész Kft.

Postacím: 3915 Tarcal, Fő utca 25.

E-mail: info@peterlancfuresz.hu

A termék visszaküldésének megszervezése és a visszaküldés költsége Önt terheli. Az árut visszajuttathatja személyesen is, az ügyfélszolgálattal történő előzetes időpont egyeztetés után. Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási

nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő

betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

 

Kapcsolat felvétel:

A www.peterlancfuresz.hu weboldal KAPCSOLAT menüpontjában található üzenetküldési űrlapon keresztül vagy emailben az info@peterlancfuresz.hu címen.

ZWQxYmE4Z