Kapcsolat

Péter Láncfűrész Kft.
3915 Tarcal
Fő utca 25.
Írjon nekünk
info@peterlancfuresz.hu

Kezdőlap » KERTI - ERDÉSZETI GÉPEK (Új) » Fűnyíró » Fűnyíró elektromos » HECHT 1845 elektromos fűnyíró 1800W 46cm mulcsozó betéttel


        

HECHT 1845 elektromos fűnyíró 1800W 46cm mulcsozó betéttel

 

Cikkszám: HECHT1845
Hajtás módja: Nem önjáró
Fű gyűjtési módja: Fűgyűjtős
Magasság állítás: Központi magasság állítós
Ház anyaga: Fémházas
Motor típusa: Szénkefés, ékszíjhajtású
Kerék tulajdonságai: Design kerék és csapágyazott kerék
Ennél a terméknél nem használható fel kedvezménykupon.
Megszerezhető pontok: 4750 pont
Ár (nettó) : 74 795 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
94 990 Ft
Termékfigyelő:
Termékfigyelő

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Termék leírás

A HECHT 1845 nem önjáró elektromos fűnyíró, amit tartós fém házzal szereltünk fel, ami nem csak elég masszív, de kellően védi a gép használóját a kés által feldobott tárgyaktól. Az acél kések munkaszélessége 46 cm, amit 1800 W nagy forgatónyomatékú ?TURBO? elektromos motor hajt meg. A vágási magasságot központilag, egyetlen kar segítségével lehet állítani 30 -75 mm tartományban. A masszív konstrukció ellenére a fűnyíró súlya csak 23,8 kg. Ezen paraméterek figyelembe vételével a fűnyírót maximum 1000 m2-nyi terület rendszeres gondozására ajánljuk.
Az ilyen fűnyírók természetes tartozéka az összecsukható fogantyú. Nagy előnye továbbá, hogy a motor vezérlésének karja fogantyú teljes hosszában elérhető, ennek köszönhetően a fűnyírót egy kézzel is lehet irányítani, így a másik kezével például biztonságosan tudja a vezetéket irányítani. Természetesen a gép fel van szerelve biztonsági kapacsolóval és a vezeték feszülését megakadályozó füllel is.
A nagy 60 literes gyűjtőkosár mechanikus telítettség jelzővel is el van látva. A kosár hátsó részén van egy csappantyú, amit a levegő áramlása szabályoz. A levegő áramlásának változásával, amit a kosár telítődése okoz, a csappantyú állása változik, így a gép kezelője állandóan visszajelzést kap a kosár telítettségéről.
Érdekes tulajdonság a fűnyírónak az ?EDGE CUTTING? funkció. Az ügyesen kialakított háznak köszönhetően a falak és kerítések mellett a kések elérik a pázsit szélét. Ezáltal a fűszegélynyíróval történő igazítás lényegesen leegyszerűsödik és felgyorsul, és sok esetben erre az utólagos munkára egyáltalán nincs is szükség.
Ez a fűnyíró ?MULCSOZÓ? funkcióval is rendelkezik. A fűnyíró tartozékaként mulcsozó készletet is adunk, amivel eldugítja a gyűjtőkosárnál lévő kidobónyílást, és a speciálisan kialakított késeknek köszönhetően a gép a füvet nagyon apróra darabolja össze. Ez az apróra darabolt fű leesik a gyökerekhez, ahol természetes trágyaként viselkedik. Érdekes, hogy ez a réteg nem nyomja el e füvet, hanem ellenkezőleg, védi a nedvesség elpárolgásától, így segíti elő az egészséges növekedését.
Az elektromos hajtásnak köszönhetően a fűnyíró kezelése nagyon egyszerű. Azt a hátrányát, hogy munka közben ügyelni kell a vezeték helyzetére, ellensúlyozza, hogy kevesebb karbantartást igényel, mint a benzinmotoros fűnyírók, üzemeltetése is költséghatékonyabb.

Paraméterek

motor elektromos 230V/50Hz
munkaszélesség 46 cm
tömeg 23,8 kg
vágási magasság 30-75 mm
fémházas nem
gyűjtőkosár 60 l
teljesítmény 1800 W
ajánlott terület 1000 m2
kerekek első/hátsó átmérője 8/11 coll

Népszerű termékek

Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

N2JhNWZ
Termékfigyelő
Watch DOG


Tájékoztatást kérek e-mailben az alábbi esemény(ek


       Ha a termék ára ez alá csökken: Ft

        Ha a termék elérhetővé válik készleten


E-mail címem: