Kapcsolat

Péter Láncfűrész Kft.
3915 Tarcal
Fő utca 25.
Írjon nekünk
info@peterlancfuresz.hu

Kezdőlap » Fűkasza alkatrész (Új) » Fűkaszás kiegészítők » Védősisak » PROTOS Integral Forest erdészeti védősisak narancs-szürke minta


        

PROTOS Integral Forest erdészeti védősisak narancs-szürke minta

 

Új termék

Cikkszám: 204002-63
Megszerezhető pontok: 4159 pont
Ár (nettó) : 65 488 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
83 170 Ft
Termékfigyelő:
Termékfigyelő

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Termék leírás

Biztonság és komfort egyben! Az ausztriai Protos® Integral sisakokat a fakitermelésben dolgozók biztonsági és kényelmi szempontjai szerint fejlesztették. „Integral”, vagyis az összes komponens és tartozék a sisak héjában vagy síkjában helyezkedik el, ennek köszönhető az egyedülállóan kompakt dizájn, így a sisak nem akad bele az ágakba, bokrokba és egyéb akadályokba. Láthatósága magáért beszél. Extra erős tarkóvédő védi a fej hátulját ütközés, vagy esés esetén. Az állítható szellőző nyílás nem csak komfortos viseletet biztosít meleg időben is, hanem ütés esetén kiegészítő ütközőként is funkcionál, mielőtt az erők a főhéjra hatnának. Szabadalmaztatott megoldások, például a látómezőt egyáltalán nem korlátozó arcvédő rostély és az integrált fültok, amely egyben ütésvédő is. A fakitermelőknek szóló Forest-kivitel mellett kínálatunkban megtalálod veszélyes fakivágáshoz és faápoláshoz az Arborist-verziót, valamint az építő- és egyéb ipari felhasználásokra az Industry kivitelt is, a magasban végzett, nem láncfűrészes munkákhoz és extrém sportokhoz pedig a Climber-t ajánljuk. Győződj meg Te is a PROTOS sisakok valóban összehasonlíthatatlan viselési komfortjáról, és magas minőségéről!

EN 352-3: Ipari védősisak hallásvédő fültokkal felszerelve
EN 397: Ipari védősisak
EN 1731 S: Szem- és arcvédő eszközök fémhuzalból vagy műanyag szövetből ipari és nem ipari célú alkalmazásra

Egy méret állítható 54 - 62 cm

- nagyobb látómező
- szabadalmaztatott méretbeállítás
- KlimaAIR? technológiával ellátott 
- Szétszedhető részek.
- Kombinálható alkatrészek
- Mosható betét
- Könnyű méret állíthatóság.
- Tarkótámasz
- Profi hangtomítású fültok
- Nyitható rácsos látómező teteje vízszigetelt.
- Hátsó szellőztető burkolat A Protos? Integral Forest egyedülálló megoldás. Az összes alkatrészt beépítették a sisak burkolatába, ami azt jelenti, hogy többé nem akadhatnak el ágak, bozót vagy más akadályok. A Protos-t kifejezetten az erdő számára fejlesztették ki, és a legveszélyesebb alkalmazásra szabják. A kétszínű színösszeállítás biztosítja a fokozott láthatóságot, a mély nyakhéj pedig védi a fej hátsó részét a koppanásoktól és az eséstől. A szellőztető csúszda nemcsak további kényelmet nyújt, hanem egy ütközéses kiegészítő lökhárítóként is szolgál, még mielőtt az erők a főhéjon hatnak. Szabadalmaztatott megoldások, például egy fém-védőablak, amely nem korlátozza a látóteret, és az integrált hallásvédelem kiegészítik a Protos? Integral Forest-t. A Protos Integral Forest az EN 397, EN 352-3 és EN 1731 szabvány szerint tanúsított. Az erdőterület és annak rendkívül változékony igényei képezték a kiindulópontot a Protos? Integral elv kifejlesztéséhez. Mivel az faágak és más tárgyak a fejvédő részeit szeretnék megakasztani, ezért a Protos? minden része, a szemüvegtől a fülvédőig, beépítve és bepattintva található. A Protos integrált erdészeti sisak tökéletes választás a legkeményebb időjárási viszonyokhoz és szélsőséges időjárási körülményekhez, a nedves-hideg és a száraz-forró hőmérsékletek között. Még akkor is, ha a hallásvédő passzív helyzetben van, a Protos tökéletesen tartja a magát a fejen.

Arcvédő: F39
DIN EN: EN 397, EN 352-3, EN 1731
Márka: PROTOS
Méret: 54-62cm
SNR: 26 dB
Szín: Orange-Grau
Tipus: Integral Forest

Népszerű termékek

Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

MTIxY
Termékfigyelő
Watch DOG


Tájékoztatást kérek e-mailben az alábbi esemény(ek


       Ha a termék ára ez alá csökken: Ft

        Ha a termék elérhetővé válik készleten


E-mail címem: