Kapcsolat

Péter Láncfűrész Kft.
3915 Tarcal
Fő utca 25.
Írjon nekünk
info@peterlancfuresz.hu

Kezdőlap » Rotációs - Fűnyíró alkat. (Új) » Robotfűnyíró telepítéshez » Robotfűnyíró csatlakozók » Hőre zsugorodó csatlakozó, hosszú változat - 4db / csomag


        

Hőre zsugorodó csatlakozó, hosszú változat - 4db / csomag

 

Cikkszám: 0114-GR163
Megszerezhető pontok: 290 pont
Ár (nettó) : 4 559 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
5 790 Ft
Termékfigyelő:
Termékfigyelő

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Termék leírás

GRIMSHOLM?

GRIMSHOLM?: -

Replaces OEM:
-

A Grimsholm Green hőre zsugorodó csatlakozó vízálló kötéseket hozhat létre a robot telepítésében. Forrasztással, amely megolvad és biztonságos csatlakozást hoz létre, a csatlakozó mindkét oldalán kettős ragasztógyűrűs tömítésekkel kombinálva, a jó érintkezés és a környezeti nedvesség elleni magas szigetelést biztosít.

A csatlakozó kettős ragasztógyűrűjén keresztül biztositott szigetelésen kívül egy zsugorcsövet is tartalmaz, amely hőre olvadó ragasztóanyagot tartalmaz, és amely extra védelmet nyújt a csatlakozónak.

Ehhez a csatlakozóhoz hő felhasználása szükséges a forrasztás megvalósitásához, valamint a szigetelés zsugorításához. Ennek a csatlakozónak a használatához alkalmas berendezés egy hőpisztoly vagy szivargyújtó.

MEGJEGYZÉS! A legjobb eredmény elérése és a "Grimsholm Green 10Y" garancia érvényesítése érdekében a kábelcsatlakozót egy rézmagú kábellel együtt kell használni, például a Grimsholm Green "Premium" kábellel. Ha a kábelcsatlakozót alumínium maggal vagy más vezető anyaggal ellátott kábellel használják, annak működése károsodhat.

A csomag a következőket tartalmazza:
4 kábelcsatlakozó
4 zsugorcső



MIKOR VÁLASSZON HOSSZÚ VAGY RÖVID HŐRE ZSUGORODÓ KÁBELCSATLAKOZÓT?

A hosszú hőre zsugorodó kábelcsatlakozó 420 mm hosszú. Helyettesíthet például egy kb. 190 mm-es határoló kábelt.
A hosszú hőre zsugorodó kábelcsatlakozó akkor a legjobb, ha hosszú ideig földben lévő határoló kábelt javítunk, és fennáll annak a veszélye, hogy nedvesség van a kábelben, a hosszú csatlakozó helyettesíthet egy darab kivágott határoló kábelt.

A rövid hőre zsugorodó kábelcsatlakozó 50 mm hosszú.
A hőre zsugorodó kábelcsatlakozó e változata a legalkalmasabb, ha a kábelt először fekteti le, vagy ha az már hosszú ideje nincs a földben.



Hossz: 420 mm

Népszerű termékek

Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

MGViZ
Termékfigyelő
Watch DOG


Tájékoztatást kérek e-mailben az alábbi esemény(ek


       Ha a termék ára ez alá csökken: Ft

        Ha a termék elérhetővé válik készleten


E-mail címem: