Kapcsolat

Péter Láncfűrész Kft.
3915 Tarcal
Fő utca 25.
Írjon nekünk
info@peterlancfuresz.hu

Kezdőlap » Rotációs - Fűnyíró alkat. (Új) » Elektromos alkatrészek » Klíma kondenzátor CBB 65 370 VAC , 50-60 Hz, 45 Uf ± 5%


        

Klíma kondenzátor CBB 65 370 VAC , 50-60 Hz, 45 Uf ± 5%

 

Cikkszám: 25487565.5
Megszerezhető pontok: 245 pont
Ár (nettó) : 3 850 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
4 890 Ft
Termékfigyelő:
Termékfigyelő

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Termék leírás

A legtöbb klímaberendezésben nagy kondenzátorok vannak, amelyek az optimális működéshez szükségesek. Következésképpen, ha a kondenzátor meghibásodik vagy nem működik megfelelően, a motor már nem kap elegendő energiát a működéshez. Bizonyos helyzetekben, amikor a kondenzátor nem áll le, hanem csak elromlik, a légkondicionáló nagy valószínűséggel sok áramot fogyaszt. Következésképpen ki kell cserélni a hibás kondenzátort, amint ezt a problémát észleli.

Utasítás:
1. szakasz:
Húzza ki a légkondicionálót az áramforrásból.

2. szakasz:
Keresse meg a légkondicionáló elektromos paneljét. Ezt általában áramütés veszélyt jelző tábla jelzi.

3. szakasz:
Elemezze az elektromos panelen belüli hengeres kondenzátor működési állapotát. Gondosan olvassa el a kondenzátor címkéjét is, hogy megtudja, mi az értéke. A klímaberendezések esetében ez általában 50 mikrofarad.

4. szakasz:
Miután vásárolt egy hasonló kondenzátort, lépjen vissza a légkondicionáló panelhez a telepítéshez. Ehhez le kell húzni az első kábelt a régi kondenzátorról, és az új kondenzátor azonos csatlakozójával csatlakoztatni kell a terminálhoz. Ismételje ezt mindaddig, amíg az összes kábelt nem csatlakoztatta az új kondenzátorhoz.

5. szakasz:
Az új kondenzátor csatlakoztatása után rögzítse az elektromos panel csavarjait, majd csatlakoztassa újra a klímaberendezést az otthoni áramforráshoz.

Népszerű termékek

Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

ODU4Z
Termékfigyelő
Watch DOG


Tájékoztatást kérek e-mailben az alábbi esemény(ek


       Ha a termék ára ez alá csökken: Ft

        Ha a termék elérhetővé válik készleten


E-mail címem: